+31 (0)18 364 9731 | +31 (0)6 44 41 63 22 concordium@solcon.nl

Supervisie & Coaching

Supervisie & Coaching

Supervisie & Coaching

Als geregistreerd supervisor voor de opleiding Orthopedagoog-Generalist (NVO-OG). Kinder– en Jeugdpsycholoog (NIP KenJ) , schoolpsycholoog en Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) geef ik supervisie aan orthopedagogen en psychologen die bezig zijn met een verdiepende vakopleiding. Groepssupervisie (maximaal 3 personen) behoort ook tot de mogelijkheden.

Coaching

Loopt u vast in uw werk of privésituatie en wilt u ontdekken welke rol u daarin speelt en hoe u daarin verandering zou kunnen aanbrengen? Of wilt u gewoon groeien in uw ontwikkeling? In een coachingstraject denk ik graag met u mee.

Tarief

Het tarief voor supervisie en coaching is afhankelijk van de wensen m.b.t. het aantal sessies en het aantal personen dat tegelijk supervisie wil volgen. Neemt u voor vrijblijvende informatie over mogelijkheden en tarieven gerust contact met mij op.

Marianne is een zeer prettige, warme persoonlijkheid waar ik met heel veel plezier supervisie heb mogen volgen! Ze vindt vaak precies de juiste opmerking of vraag om je verder te helpen en is daarbij op een vriendelijke en doeltreffende manier confronterend. Ze is ook heel betrokken op persoonlijk vlak en het voelde heel vertrouwd en veilig om dingen te delen met haar. Een betere supervisor had ik me niet kunnen wensen!

Angela

Marianne, bedankt voor het fijne en leerzame supervisietraject. Door jouw inlevende en gerichte vragen kon ik iedere keer weer nieuwe denkstappen zetten! En dat alles in een vertrouwde en veilige sfeer.

Petra